Selvstendig næringsdrivende

Bli samarbeidspartner med FinnPersonal! Vi har til enhver tid en rekke oppdragsgivere med behov for konsulenter og spesialister. Gjennom vår unike oversikt over næringslivet i Stavanger-regionen har vi et godt utgangspunkt for å finne riktig oppdragsgiver til deg.

Samarbeid med FinnPersonal

Våre oppdragsgivere har løpende behov for spesialister innen økonomi, regnskap, kontroll, administrasjon, HR, IT, SCM, HSEQ og ingeniører.

  • Vi samarbeider gjerne med konsulenter som har sine egne aksjeselskap eller enkeltmannsforetak.
  • Samarbeidet gir deg mulighet til få oppdrag hos våre store internasjonale kunder innen olje og gass, også innen SMB markedet.

Vår viktigste oppgave er å finne rett oppdragsgiver innenfor vår portefølje av spennende selskaper. Vi har lang erfaring med å samarbeide med selvstendig næringsdrivende eller frittstående aksjeselskaper. Vi bistår også selvstendig næringsdrivende i forbindelse med tilrettelegging av betingelser og referanser når de har konkrete oppdrag på hånden.

Referanser oppgis etter nærmere avtale.

Vi leverer kvalitet til konkurransedyktige betingelser. Dette har gitt oss betydelig tillit i næringslivet og hos arbeidssøkere. Ta kontakt om du vil høre mer…