Executive Search

Denne rekrutteringsmetoden er søk etter kandidater som ikke er aktive i markedet for nye stillinger. Metoden er et systematisk og målrettet søk etter den rette kandidaten på bakgrunn av utdanningsnivå, erfaring, personlige egenskaper og eksisterende funksjon. Alle kandidater blir konfidensielt kontaktet og får relevant informasjon om stillingen.

Nettverket og basen vår inneholder ledere og spesialister innen økonomi, regnskap, kontroll, administrasjon, HR, IT, SCM, HSEQ og ingeniører. Gjennom vår unike oversikt over næringslivet og kandidater i Stavanger-regionen har vi et godt utgangspunkt for å finne rett kandidat til rett jobb.

Kriterier og kvaliteter kandidaten vurderes ut fra

Etter at vi har forsikret oss om at rett kompetanse og erfaring er i henhold til lederoppgaven eller spesialistoppgaven, vurderer vi kandidaten ut fra fire viktige personlige egenskaper før vi anbefaler vedkommende:

  • Personlighet og innstilling
  • Lederegenskaper
  • Fleksibilitet
  • Profesjonalitet

Personlighetstester

Vi er sertifisert og benytter flere ulike verktøy i vurdering og utvelgelse av kandidater. Det viktigste testverktøyet er Thomas International. Bruk av ulike verktøy i rekrutteringsprosessen vil variere etter behovet i det enkelte tilfelle.

Kundefordeler hos FinnPersonal

Vi legger stor vekt på at det skal være lønnsomt å samarbeide med FinnPersonal. Kundefordelene vi vektlegger er, les mer…

Referansekunder

Referansekunder oppgis etter nærmere avtale.

Høy kvalitet og konkurransedyktige betingelser har gitt oss betydelig tillit i næringslivet og arbeidssøkere. Ta kontakt om du vil høre mer…