Selskapet

FinnPersonal AS er et konsulent- og rekrutteringsselskap med unik kunnskap om Stavanger-regionen, i tillegg utfører vi våre tjenester i andre byer i Norge som Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansund og Hammerfest for å nevne noen. Våre tjenester er av høy kvalitet basert på lang erfaring. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser for både kunder og konsulenter.

Firmaet FinnPersonal as

FinnPersonal er et lokalt, uavhengig og privateid konsulentselskap. Selskapet ble etablert i 2002 av Finn-Einar Mæle som fremdeles er selskapets daglige leder. Finn-Einar har 25 års erfaring fra konsulent- og rekrutteringsbransjen.

Innen fagområdene økonomi, regnskap og administrasjon, spesielt i olje og gass- sektoren og SMB markedet, har FinnPersonal vært markedsledende i Rogaland siden 2000- tallet og har i dag over 25.000 kvalifiserte kandidater i vår database.

Helt siden 2003 har FinnPersonal hatt en effektiv drift og solid økonomisk vekst. FinnPersonal er en kostnadseffektiv organisasjon og kan tilby konkurransedyktige betingelser. Det skal lønne seg å samarbeide med FinnPersonal.

Kjerneområder

Konsulentutleie, management for hire, fast rekruttering og Executive Search er våre kjerneområder.
Vi jobber kontinuerlig med å knytte til oss kompetente kandidater, strategiske kunder og rammeavtaler. For å oppnå dette har vi gjort bestemte strategiske valg knyttet til hva vi skal være best på.

FinnPersonal & Rekruttering AS har siden oppstarten i 2002 levert rekrutteringstjenester til midlertidige og faste stillinger. Vi dekker alle viktige aspekter ved ansettelse for å møte våre kunders behov på forskjellige nivåer (medarbeider, spesialister og ledere) og opererer innen følgende disipliner; økonomi, regnskap, kontroll, administrasjon, HR, IT, SCM, HSEQ og ingeniører.

Suksessfaktorer

Åpen, løpende dialog kombinert med kort responstid for våre kunder er bærebjelken i vår virksomhet. Følgende punkter har stort fokus:

  • Engasjerte rådgivere som forstår behovene til våre kunder og kandidater.
  • Åpen, løpende dialog og kort responstid.
  • Sterkt fokus på kundetilgjengelighet, åpen telefon minimum 07:30-22:00 alle hverdager og mellom 10:00-18:00 i helgene.
  • Inngående forståelse for kunders og kandidaters behov.
  • Spisskompetanse innen rekruttering av spesialister og ledere.
  • Skreddersøm etter behov – kombinasjon av rekruttering og konsulentutleie.
  • Konkurransedyktige betingelser.

Vår visjon

FinnPersonal skal være det beste konsulent- og rekrutteringsselskapet i Rogaland, spesielt innen våre fagområder økonomi, regnskap, kontroll, administrasjon, HR, IT, SCM, HSEQ og ingeniører.