Konsulentutleie

Vi har til enhver tid mellom 90 -120 utleide konsulenter og spesialister hos ulike oppdragsgivere. Gjennom vår unike oversikt over kandidater i Stavanger-regionen har vi et godt utgangspunkt for å finne riktig konsulent til riktig oppdrag. I vår kandidatbase har vi kandidater innenfor økonomi, regnskap, kontroll, administrasjon, HR, IT, SCM, HSEQ og ingeniører.

Vår viktigste oppgave for våre oppdragsgivere er å finne rett kandidat til rett jobb.

Riktig konsulent til riktig oppdrag

Gjennom vår rekrutteringsprosess avklarer og utarbeider vi en stilling og kandidatprofil, og foretar søk i våre baser og eventuell annonsering. I siste fase håndterer, evaluerer, vurderer og presenterer vi kandidater. I forbindelse med dette arbeidet foretar vi også referansesjekker i henhold til interne kvalitetsrutiner. I det løpende konsulentoppdraget har vi tett oppfølging av både konsulent og oppdragsgiver.

Kriterier og kvaliteter som konsulenten vurderes ut fra

Etter at vi har forsikret oss om at rett kompetanse og erfaring er i henhold til stillings- og kandidatprofil, vurderer vi konsulenten ut fra tre viktige egenskaper før vi anbefaler vedkommende:

  • Personlighet og innstilling
  • Fleksibilitet
  • Profesjonalitet

Kundefordeler hos FinnPersonal

Vi legger stor vekt på at det skal være lønnsomt å samarbeide med FinnPersonal. Kundefordelene vi vektlegger er, les mer…

Referansekunder

Referansekunder oppgis etter nærmere avtale.

Høy kvalitet og konkurransedyktige betingelser har gitt oss betydelig tillit i næringslivet og hos arbeidssøkere. Ta kontakt om du vil høre mer…