Rekruttering

Rekruttering til faste stillinger er en av våre viktigste tjenester. Vår kandidatbase inneholder et stort antall medarbeidere, spesialister og ledere innenfor økonomi, regnskap, kontroll, administrasjon, HR, IT, SCM, HSEQ og ingeniører.

Vår unike oversikt over næringslivet og kandidater i Stavanger-regionen gir oss et perfekt utgangspunkt for å finne rett kandidat til rett jobb. Rekruttering til faste stillinger leveres både separat og i kombinasjon med konsulentutleie.

Rekrutteringsprosessen

Prosessen består av tre moduler:

  • Modul 1 består av det innledende arbeidet med utarbeidelse av stilling og kandidatprofil, samt søk i våre baser og eventuell annonsering.
  • Modul 2 omfatter håndtering og evaluering av søknader, vurdering og presentasjon av kandidater.
  • Modul 3 består av referansesjekk, forhandlinger, utvelgelse av finalekandidat og oppfølging i forbindelse med ansettelse.

Kriterier og kvaliteter kandidaten vurderes ut fra

Etter at vi har forsikret oss om at rett kompetanse og erfaring er i henhold til lederoppgaven eller spesialistoppgaven, vurderer vi kandidaten ut fra tre viktige egenskaper før vi anbefaler vedkommende:

  • Personlighet og innstilling
  • Lederegenskaper
  • Fleksibilitet

Personlighetstester

Vi er sertifisert for flere ulike verktøy og bruker disse aktivt ved vurdering og utvelgelse av kandidater. Det viktigste testverktøyet er Thomas International. Bruk av ulike verktøy i rekrutteringsprosessen vil variere etter behovet i det enkelte tilfelle.

Kundefordeler hos FinnPersonal

Vi legger stor vekt på at det skal være lønnsomt å samarbeide med FinnPersonal. Kundefordelene vi vektlegger er, les mer…

Referansekunder

Referansekunder oppgis etter nærmere avtale.

Høy kvalitet og konkurransedyktige betingelser har gitt oss betydelig tillit i næringslivet og hos arbeidssøkere. Ta kontakt om du vil høre mer…