Personvernerklæring

FinnPersonal er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon når du bruker FinnPersonal sine webtjenester. Vi ønsker at våre tjenester skal være trygge og nyttige for våre kunder og brukere. Disse personvern- og informasjonskapselvilkårene relateres til vår bruk av informasjon om deg (din personlige informasjon) som vi samler inn fra deg via følgende elektroniske tjenester:

 • En hvilken som helst nettside fra FinnPersonal
 • FinnPersonal i sosiale medier
 • FinnPersonal web-skjemaer, inkludert påmelding til nyhetsbrev

Det gjelder også vår bruk av personlig informasjon som du oppgir til oss via telefon, SMS, e-post, i brev og annen korrespondanse.

FinnPersonal sine nettsider kan inneholde hyperkoblinger til nettsteder som eies og drives av tredjeparter. Disse tredjeparts websidene har sine egne vilkår for personvern, og det er også sannsynlig at de bruker informasjonskapsler. Vi oppfordrer deg derfor til å gjennomgå disse. Vi tar ikke noe ansvar for personvernpraksis for slike tredjeparts nettsteder, og bruken av slike nettsteder er derfor på egen risiko.

Hvem er vi

FinnPersonal & Rekruttering AS har siden oppstarten i 2002 levert rekrutteringstjenester til midlertidige og faste stillinger. Vi dekker alle viktige aspekter ved ansettelse for å møte våre kunders behov på forskjellige nivåer (medarbeidernivå, fagpersoner og ledere) og opererer innen følgende disipliner; økonomi / regnskap / kontroll, administrasjon, HR, IT, SCM, HSEQ og ingeniører.

Hvilken informasjon samler FinnPersonal ?

Vi samler inn informasjon når du deltar i, aksepterer eller registrerer deg på noen av våre tjenester, aktiviteter eller elektronisk innhold, som for eksempel nyhetsbrev, når du ringer eller skriver til oss, eller oppgir kontaktinformasjon ved å fylle ut våre online kontaktskjemaer. Dette kan bestå av informasjon som:

 • Ditt navn
 • E-postadresse
 • Telefon- eller mobilnummer
 • Arbeidsgiver mv.

Vær oppmerksom på at vi noen ganger vil be om at du oppgir ytterligere personlig informasjon. Når vi gjør dette, vil vi gi ytterligere informasjon om hvorfor vi samler inn denne type informasjon og hvordan vi skal bruke den. Vi samler også inn informasjon om hvordan du bruker våre nettsteder, via tredjeparts analysetjenester, for eksempel Google Analytics. For mer informasjon, se seksjon Informasjonskapsler, bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier.

Hvordan vil FinnPersonal bruke informasjonen?

Vi vil bruke dine personlige opplysninger til en rekke formål, inkludert følgende:

 • Å tilby våre tjenester, markedsføringsaktiviteter og elektronisk innhold, for å gi deg informasjon om dem og ikke minst for å håndtere dine forespørsler.
 • For «tjenesteformål», betyr at vi kan kontakte deg i tilknytning til web-tjenesten, aktiviteten eller tjenester (eks. newsletter) du har registrert deg for.
 • Når vi tilbyr personlige tjenester, kan vi analysere informasjonen du leverer, samt din aktivitet på våre (og andre) web-tjenester, og gjennom dette kan vi tilby en mer relevant og skreddersydd tjeneste overfor deg.
 • Å kontakte deg når du har sendt forespørsler, via nettskjemaer, inkludert informasjon du oppgir ønske om å få.
 • Vi kan også bruke informasjon som vi har samlet inn om deg for markedsføring og strategisk utvikling. Ved eventuell offentliggjøring av slik karakter, vil din personlige informasjon alltid bli anonymisert.

Markedsføring

Vi kan kommunisere med deg via e-post, telefon eller andre kommunikasjonskanaler, relatert til produkter eller tjenester du har abonnert på, men med mindre du har oppgitt at du ikke ønsker (reservert deg) å motta slik informasjon fra oss lenger.

Du kan, når som helst, endre dine preferanser for å motta markedsførings kommunikasjon og annen informasjon fra oss.

Dine rettigheter

Vi respekterer dine personvernrettigheter og oppgir, på forespørsel fra deg, hva slags personlig informasjon vi har lagret om deg i våre databaser. Hvis du ønsker å få tilgang til eller endre personopplysninger som vi har om deg, eller for å be om at vi sletter eller overfører informasjon om deg som vi har samlet inn, finner du informasjon om hvordan du kan kontakte oss i avsnittet «Hvordan kontakte oss».

Du kan, på forespørsel, kreve at personlig informasjon om deg oppdateres, korrigeres eller slettes innen rimelig tid.

Vi vil beholde all informasjon som du tidligere har sendt inn for sikkerhetskopiering, arkivering, forebygging av svindel og misbruk, analyse, tilfredsstillelse av lovlige forpliktelser, eller når vi ellers har en legitim grunn til å gjøre det.

Hvis du mener at ditt personvern som etter gjeldende personvernlover er blitt krenket, kan du kontakte oss på:

finn@finnpersonal.no

Du har også rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten, for Norge er dette Datatilsynet.

Informasjonskapsler

a) Hva er en Informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten mengde data, som ofte inneholder en unik identifikator som sendes og lagres i din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon (alle her referert til som en «enhet»). Hvert nettsted kan sende sin egen informasjonskapsel til nettleseren din hvis nettleserens preferanser tillater det. Mange nettsteder gjør dette når en bruker besøker nettstedet for å spore trafikk på nettet. Lignende teknologier brukes også ofte i e-postmeldinger for å forstå om e-posten har blitt lest eller om noen linker er blitt klikket. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene dine, antar vi at du godtar mottak av nødvendige informasjonskapsler på FinnPersonal nettsider. Du kan imidlertid når som helst endre innstillingene for informasjonskapsler.

På FinnPersonal nettsider brukes informasjonskapsler, om du har akseptert dette, til å se din brukeradferd på våre nettsider, og derved bedre forstå dine interesser. Les mer her.

b) Hvordan bruker FinnPersonal informasjonskapsler?

Informasjon fra informasjonskapsler kan hjelpe oss med å forstå profilen til våre besøkende og hjelpe oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse. FinnPersonal bruker denne typen informasjon til å forbedre våre tjenester. Enkelte områder / sider av FinnPersonal nettsider kan bruke informasjonskapsler for et bestemt formål.

c) Tredjeparts cookies i innebygd innhold på nettsidene

Vær oppmerksom på at under besøk på våre nettsider, kan det forekomme at du vil finne noen informasjonskapsler som ikke er relatert til FinnPersonal.

For å støtte vårt innhold, våre produkter og tjenester, hender det at vi noen ganger legger inn innhold fra sosiale medier og andre tredjeparts nettsider. Disse kan omfatte finn.no, YouTube, Twitter, Facebook, Instagram og andre. Som et resultat av at du besøker sider som dette , kan det hende at du blir presentert med informasjonskapsler fra disse nettstedene. Disse tredjeparts informasjonskapslene kan spore din bruk av FinnPersonal nettside. FinnPersonal kontrollerer ikke spredningen av disse informasjonskapslene, og du bør sjekke tredjeparts nettsider for mer informasjon. Du kan imidlertid finne ut mer om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler, Les mer her.

Hvor FinnPersonal integrerer innhold fra sosiale medier og andre tredjeparts nettsteder, kan enkelte nettsteder bruke Google Analytics til å samle inn data om brukeradferd for egne formål. FinnPersonal kontrollerer ikke dette. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese om det på Google nettsiden «Hvordan bruker Google data når du bruker partneres
nettsteder eller apper».

d) FinnPersonal – informasjonskapsler og hvordan reserverer du deg?

Fullstendig informasjon om hvordan FinnPersonal bruker informasjonskapsler, og hvordan du kontrollerer hvilke informasjonskapsler som er angitt på enheten din via FinnPersonal nettside, finnes på siden for Informasjonskapsel innstillinger.

Det er viktig å merke seg at hvis du endrer innstillingene og blokkerer visse informasjonskapsler, vil du ikke kunne dra full nytte av enkelte funksjoner i FinnPersonal – sine web-tjenester, og vi kan kanskje ikke tilby funksjoner/ innhold som du tidligere har valgt å motta.

e) Annen informasjon samlet fra nettlesere

Nettleseren din kan også gi FinnPersonal informasjon om enheten din, for eksempel en IP-adresse og opplysninger om hvilke nettleser du bruker. Hvis du har noen spørsmål om hvordan vi bruker informasjonskapsler, kan du kontakte
oss på:

finn@finnpersonal.no

f) Ikke spor (Do Not Track, DNT) innstilling

DNT er en funksjon som tilbys av noen nettlesere og som, når de er aktivert, sender et signal til nettsteder for å be om at du og dine nettsidevaner ikke spores. Eksempler på nettsteder som aktivt sporer nettsidevaner er tredjeparts annonsenettverk, sosiale nettverk og analyse selskaper mv. Denne funksjonen kan du også aktivere i din nettleser.