Anette Wilstrup Torgersen

Partner

Anettes karriere innen bemanning- og rekrutteringsbransjen startet tilbake i 1998, herav som leder for egne forretningsområder siden 2001 og partner fra 2008. Hun har personlig erfaring som medstifter av en oppstart, samt lang erfaring med etablering av nye forretningsområder (Search & Selection Finance, IT og Engineering). Hun har vært en del av konsernledelsen med hovedansvar for etablering av konsept, rutiner og prosesser knyttet til: anbud, Implementering, sertifisering og vedlikehold av Revidert Arbeidsgiver NHO/JQS Achilles/Utilities NCE/Miljøfyrtårn, Kvalitet-, Personal- og HMS håndbok, samt overordnet ansvar for planlegging og gjennomføring av intern- og eksternrevisjon for konsernet. Hun har i tillegg hatt styreverv i flere selskaper.

Hele sin karriere har hun vært operativ ansvarlig for bemanning til både midlertidige oppdrag og rekruttering av fagspesialister og ledere til faste stillinger. Bakgrunnen fra etablerering av nye fagområder og som medstifter av egen virksomhet, har utviklet hennes ferdigheter, forståelse og interesse til å omsette krav/problemstillinger til å utarbeide: konsept, rutiner, prosesser og systemer til operativ bruk.

Hun er sertifisert bruker av flere anerkjente profilanalyseverktøy fra ledende selskaper av arbeids-psykologiske tester som benyttes for strategisk og effektivt HR og ledelsesarbeid.